SAMKØRSEL OG CYKLING ER IKKE ALTID EN LØSNING

 SAMKØRSEL OG CYKLING ER IKKE ALTID EN LØSNING

C. ANDERSEN med en kommentar til hospitalets vicedirektør:

LÆSERBREV: Kære vicedirektør Kurt Stig Jensen/Hvidovre Hospital.

Tak for dit svar – men jeg tror vi misforstår hinanden lidt.

Jeg er ikke uenig med dig ang. patienterne behov for at kunne holde tæt på den indgang de skal benytte – det er 3-timers parkering. Men fordi der mangler parkeringspladser uden tidsbegrænsning, er personalet nødsaget til at benytte lige netop disse 3-timers parkering og rende frem og tilbage og stille parkeringsur – var der flere parkeringspladser uden tidsbegrænsning, ville patienterne heller ikke mangle pladser. Jeg er helt sikker på, at hospitalets medarbejdere har som 1. prioritet, at holde i bunden af parkeringskælderen, selvom man lige skal gå de fem minutter til jobbet.

Der er rigtig mange som glæder sig til at udvidelsen af p-kælderen ifm. jeres nybyggeri og ser frem til at håndværkerne bliver færdige, men indtil da, er der et akut parkeringsproblem, som skal løses.

Feks. har jeg aldrig hørt om, at der skulle være lejet pladser på Hotel Scandic overfor Hvidovre Hospital – den information må være blevet glemt. Måske manglende information er årsagen til, at dette tiltag ikke har været den store succes. Men rigtig godt initiativ fra hospitalets side – findes den ordning stadig?

Er enig med dig, at samkørsel er en mulighed i det omfang, at der ikke er 2 børn som også lige skal afleveres i institution på vej på job. Og fin ide at cykle, hvis man ikke skal cykle fra Holte eller Solrød med to små børn. I mange tilfælde, kan det ikke lade sig gøre med samkørsel og cykling – uanset hvor langt der er fra hjemmet.

 

Med venlig hilsen

C. Andersen/Holte