Sigurds julerier

 Sigurds julerier

Teaterforeningens sidste forestilling i Kometen i år - 20 december

- Vi er glade for at vi i Hvidovre Teater, kan præsentere denne fantastiske og søde julefamilieforestilling “Sigurds jul”, som spiller onsdag den 20. december kl. 17.00 i Kometen/Medborgersalen, siger Peter Thybo fra Hvidovre Teaterforening.

Sigurds nye juleforestilling bringer børn og voksne ind i det eventyrlige juleland, hvor sang, musik, julefortællinger og drillerier går op i en højere enhed, og som altid er Sigurds forestilling ikke kun for de små men også for voksne i alle aldre med eller uden børn.

Den folkekære Sigurd Barrett er klar med en ny, varm juleforestilling sammen med skuespilleren og sangeren Lisbeth Kjærulff. De skal gøre sig klar til julen, men er der overhovedet tid til julehyggen i den travle verden, vi efterhånden har fået skabt? Sigurds nye juleforestilling bringer børn og voksne ind i det eventyrlige juleland, hvor sang, musik, julefortællinger og drillerier går op i en højere enhed, og som altid er Sigurds forestilling ikke kun for de små men også for voksne og bedsteforældre. Sigurd Barrett modtog i 2020 Den Folkelige Sangs Pris, ligesom han på det seneste har fået to sange med i Højskolesangbogen. Lisbeth Kjærulff er kendt og elsket for sine mange roller og sangpartier, og mon ikke vi får en bred vifte af skønne sange, godt blandet op med Sigurdsk julefjolleri og magi? Sigurds Jul er en hyldest til den traditionsrige jul, som vi kender og elsker, og der bliver rig lejlighed til at synge med, grine og blive rørt. - Du skal se denne forestilling, fordi jeg synes, de optrædende er energiske og hyggelige til hele familien i en travl juletid, slutter Peter Thybo fra teaterforeningen. - Du kan trygt skynde dig, at købe billet enten på tlf. 36496606 onsdag og torsdag ml. kl. 10- 15, eller på hjemmesiden hvt.billetexpressen.dk; du kan også prøve at tage chancen, og komme i døren en 1/2 time før forestillingen og købe billet.