Skal du med til den store dag med Flemming Krøll?

Skal du med til den store dag med Flemming Krøll?

Stor efterspørgsel på billetter til Flemming Krølls 50 års jubilæumshow i Kometen

Der er stor rift om billetterne til en af årets store begivenheder i Kometen – Flemming Krølls 50 års jubilæumsshow søndag den 22. oktober kl. 15 – og den spændende historie den purunge visesanger og kokkeelev fra Hvidovre, der slog igennem i en TV-udsendelse og i de følgende 50 år blev et kendt navn overalt i landet som entertainer, skuespiller med store roller på en række teatre, optræden i ind- og udland, og ikke mindst slog igennem indenfor revyen, – senest 20 år som revykonge og chef for den legendariske Nykøbing F.-revy.

Mere end halvdelen af billetterne er allerede revet væk, men der kan stadig købes billet ved at gå ind på: ticketmaster.dk – søg efter kunster, Flemming Krøll – Flemming Krølls 50 års Jubilæum, tryk ok. Herefter kan man vælge pladser og række og udfylde sit navn email osv. tryk ok.

Ekstra service på Hvidovre Avis

Af erfaring fra andre arrangementer ved vi på redaktionen at mange mennesker - især ældre – ikke er helt trygge ved denne billetkøbsmetode. Det har vi fået adskillige henvendelser om. Derfor har lokalavisen – som en ekstra service – givet mulighed for at interesserede kan kigge ind på Hvidovre Avis’ ekspedition i åbningstiden, hvor vi kan være behjælpelige med at købe jeres billetter og printe dem ud. Dette kan dog kun ske ved kontantbetaling af billetten.

Perlerække af medvirkende

Dørene til det store cirka tre timers jubilæumsshow åbner kl. 14.30.

En perlerække af kendte skuespillere og sangere medvirker, bl.a. konferencier Flemming Jensen, Flemming Krøll selvfølgelig, Pernille Schrøder, Max Hansen, Trine Gadeberg, Jacob Morild, Mette Markmann, Leif Maibom, Andreas Bo, Jesper Lohmann, Jan Hertz, Susanne Breuning, Jan Schou og Kirsten Siggaard – med videoklip Amin Jensen.

Køb billet nu, hvis du vil være med til denne historiske eftermiddag i Kometen.

Foto: Flemming Jensen er konferencier ved Krølls store jubilæumsshow med de mange kendte sangere og skuespillere. Flemming Krøll – en Hvidovre-dreng med 50 års succes i teater, revy og showbiz.

-m