Skal Hvidovre mon slutte med fjerde nederlag i træk?

Skal Hvidovre mon slutte med fjerde nederlag i træk?

Dårlig indsats og nederlag mod både OB og Vejle – kan HIF sige ordentligt farvel på lørdag mod Lyngby?

FODBOLD: Det har åbenbart været svært for Hvidovremandskabet at mobilisere de nødvendige kræfter i de seneste kampe i Superligaen. For det må jo erkendes at holdet har spillet langt under standard i de seneste kampe mod OB og senest i Vejle.. Efter de to nederlag og præstationer under niveau, kan man så håbe på en oprejsning og bedre fight i farvel-kampen til Superligaen mod Lyngby på lørdag kl. 15, så HIF ikke skal slutte af med et fjerde nederlag i træk.

Det har åbenbart været svært på det sidste, at man bare skulle spille for æren? I kampen mod OB var det tydeligt fra start, at HIF ikke spillede med den energi, man ellers har set i foråret, mens det fortsat var matematisk muligt at overleve i Superligaen.

Efter et lille kvarter udnyttede OB det sløve HIF-mandskab da tyske Tom Trybull stod helt fri på et hjørnespark og let kunne heade bolden i mål til 1-0.

Resten af halvlegen forløb uden de helt store chancer og træner Per Frandsen reagerede på den sløve indsats og skiftede tre mand i pausen, så der blev plads til Jonas Gemmer, Jeffrey Papa og Martin Spelmann. Men udskiftningerne fik ikke den ønskede effekt og kort inde i 2. halvleg fik Luca Kjerrumgaard udbygget OB’s føring til 2-0. Med et resultatet i hånden virkede det ikke til at OB ville satse mere i den kamp og overlod initiativet til Hvidovre, der fik presset lidt mere på for en reducering.

I det 83. minut blev Marc Nielsen nedlagt i feltet og kampens dommer stod godt placeret og pegede på pletten. Her sparkede Lirim Qamili sikkert sin 6. sæsontræffer i mål til 2-1. Tættere kom HIF ikke på et comeback og kunne i stedet se OB juble for første gang siden marts måned.

Jubel i Vejle

Mandag skulle HIF så en tur til Vejle, hvor hjemmeholdet med en sejr kunne sikre sig en sæson mere i Superligaen. Den overlevendes fest havde HIF i den grad tænkt sig at bidrage til, efter bare to minutter mistede Magnus Fredslund bolden og så kunne Vejle topscorer German Onugkha sende de 9.000 tilskuere i ekstase. Og bare fire minutter efter var den så gal igen, denne gang var det Thomas Jørgensen der var i gavehumør, da han mistede bolden med en dum dribling i eget felt, og igen sagde Onugkha mange tak og gjorde det til 2-0.

Herefter var kampen reelt slut, trods en boldbesiddelse på 70-30 i Hvidovres favør, præsterede HIF kun at have et skud inde for målrammen i resten af kampen.

Skal man finde noget positivt fra kampen, må det være at der blev tid til at spille de to unge Mathias Andreasen og Jeffrey Papa ind på holdet, og man fik et comeback til Daniel Stenderup, der fik en hel kamp efter sin skadesperiode.

De to nederlag betyder også af HIF nu er sikker på at slutte på 12. plads inden sæsonens sidste opgør mod Lyngby på lørdag.-mads