SKAMPLETTEN I HVIDOVRE

SKAMPLETTEN I HVIDOVRE

En gruppe fra fotoholdet i Aktivitetscentret har været på fotosafari, og bringer her er lidt fra SKAMPLETTEN i Hvidovre Nord

Er Hvidovre Kommune virkelig en kommune der påskønner naturen og som giver muligheder for at man kan færdes i de naturskønne områder?

Ja, det er der mange i Hvidovre Syd og for eksempel i Kystagerparken der benytter sig af.

Men når vi kommer til Hvidovre Nord, står udviklingen stille, helt stille. For at komme fra Hvidovre Kommune, i et grønt område og til Bakkeskoven i Brøndby Kommune, skal man gennem en viadukt, som går under Ringstedbanen og Rute 21.

Her er intet sket

På Hvidovresiden kan det næsten ikke lade sig gøre!

Et bjerg af jord skal bestiges, viadukten er fyldt med vand, skrald, og faktisk lukket af i siden mod Hvidovre. Der har før været skrevet om dette problem, men der sker intet, absolut intet fra Hvidovre Kommunes side.

For pokker, hvor svært er det? Tag jer sammen på rådhuset.

Vi er faktisk mange der ser frem til at kunne benytte den dejlige Bakkeskov.

Efter Ringstedbanen blev indviet i 2019 af H. K. H. Kronprins Frederik, gik Brøndby Kommune straks i gang med at etablere naturstier, og vores daværende borgmester var også ude og kigge på, men ud over lykønskningen skete intet.

Vi i Hvidovre vil være en god, sund og grøn kommune. Så er cykel og gangstier i vores fælles natur meget vigtige.

Vil Hvidovre Kommune, de ansvarlige på rådhuset, også være med, endnu ser det ikke sådan ud, selvom der er kommet ny borgmester.

Indgangsstien fra Hvidovre er ikke for dårligt gående. DET ER HVIDOVRE! Vi kan ikke være viadukten bekendt, borgere der vil gå en tur under viadukten skal nærmest være atleter og meget forsigtige, hvis de vil undgå at ryge ned imellem brædderne i den vandfyldte gang. Fint hvis du kan finde indgangen fra Hvidovre, og tør tage turen ned i hullet! Indgangen fra Brøndby-siden ser noget bedre ud.

Med venlig hilsen

Fotoholdgruppen fra

Aktivitetscentret i Hvidovregade.