SKAMPLETTEN i Hvidovre: EN HOLDBAR SAMMENLIGNING BORGMESTER!

SKAMPLETTEN i Hvidovre: EN HOLDBAR SAMMENLIGNING BORGMESTER!

POVL ERLING MATHIASEN: - Spar på pengene - lyt til brugerne:

LÆSERBREV: Kære borgmester! Jeg forstår ikke at du vil efterlader avisens læsere med indtrykket af, at hvis millionprojektet på Hvidovre Stadion skal blive til noget, så er der ikke råd til at flytte to læs jord og en række paller i et vandfyldt hul i en tunnel?. Det er jo en helt uholdbar sammenligning...

Hvidovre Kommune blokerer for adgangen til et godt stisystem i Hvidovre Nord/Avedøre, hvor der bliver efterspurgt en fremkommelig sti.

Borgmesteren henviser til trafikerede veje.

Der er en fantastisk sammenhæng af stier fra Brøndbyøster, Brøndbyskoven, Bakkeskoven, SKAMPLETTEN (under Ringstedbanen/rute21), hestefoldene ved Stavnsbjergvej, trampestien til Quark centeret, videre over til voldgraven, og mod Brøndbyøster.

Det ville være fantastisk hvis Hvidovre Kommune kunne fortsætte stisystemet hvor Brøndby Kommune standsede ved kommunegrænsen for snart fem år siden.

Vores gamle borgmester Milton havde allerede tænkt ind i fremtiden da Ringstedbanen skulle bygges, at det skulle være muligt at komme under og videre. To efterfølgende borgmestre her i Hvidovre, har endnu ikke kunne gøre arbejdet færdigt.

Hvorfor skulle behovet for fliser, asfalt, belysning og senest en pumpestation pludselig opstå fordi man krydser kommunegrænsen?.

Spar på pengene, lyt til brugerne.

Såfremt Borgmesteren ønsker det, står jeg gerne til rådighed for en guidet tur.

Jeg glæder mig til at høre nærmere.

Husk praktisk fodtøj!

Med venlig hilsen

Povl Erling Mathiasen.