Socialdemokratiet i Nord/Avedøre har valgt deres kandidat

 Socialdemokratiet i Nord/Avedøre har valgt deres kandidat

Lokalafdelingen for Nord/Avedøre valgte i søndags at indstille Anders Liltorp som deres borgmesterkandidat. Dermed står det endelige valg definitivt mellem Anders Liltorp og Kenneth F. Christensen som kommende A-borgmesterkandidat

Socialdemokratiet i Nord/Avedøre har på en ekstraordinær generalforsamling i søndags, indstillet, at Anders Liltorp skal være Socialdemokratiet i Hvidovres bormgesterkandidat.

Lige som i partiets lokalafdeling i syd, var der kun en enkelt opstillet, hvorfor valget heller ikke i denne omgang kan kaldes en overraskelse. Ikke desto mindre er der noget på spil også for denne kandidat. Hvidovre Avis har spurgt Anders Liltorp, hvad opbakningen fra Socialdemokratiet i Nord/Avedøre betyder for ham.

- Det betyder rigtig, rigtig meget for mig, at jeg nu er indstillet som borgmesterkandidat. Jeg er glad og stolt. Det er en kæmpe opgave og et stort ansvar, så jeg er meget ydmyg over for det. Men jeg tror på det, siger Anders Liltorp til Hvidovre Avis.

I følge en pressemeddelelse fra lokalafdelingen, var der både stort fremmøde og stor spørgelyst fra medlemmerne, da valget om indstillingen skulle træffes og formand for partiforeningen, Helge Olesen, udtaler:

- Jeg er utrolig glad for det store fremmøde, den tydelige opbakning til Anders og de gode og engagerede spørgsmål, medlemmerne bød ind med til vores ekstraordinære generalforsamling. Generalforsamlingen varede ca. en time og efter formaliteterne var på plads, blev der spurgt, om der var andre kandidater. Der var, som forventet ikke modkandidater i partiforeningen, så Anders Liltorp fik mulighed for at præsentere sine tanker og overvejelser om, hvordan og hvad han tænker om det at være kandidat, og det valgslogan han bød ind med: ”Vi skal samle Hvidovre”, lyder det fra Helge Olesen.

"Samle Hvidovre"

Hvidovre Avis har spurgt Anders Liltorp, hvad han mener med valgslogan'et?.

- Det betyder, at det er det politik i Hvidovre er for mig: Det handler om at samle Hvidovre. Jeg går ikke op i rød og blå blok, men i politikken. Men det er klart, at vi i Socialdemokratiet er på venstrefløjen, men vi kan samarbejde med alle. Og så betyder det meget for mig, at man fokuserer på politikken, og ikke hvad man mener, der er gjort galt, siger Anders Liltorp.

Formanden for partiforeningen i Nord/Avedøre understreger endvidere, at han personligt er rigtig glad for, at Anders er kandidat.

- Han stiller op for hele Hvidovrekredsen med stor respekt for organisationen og medlemmerne, og for det vi har skabt igennem tiderne. Anders byder ind med en personlighed, stor erfaring og politisk tæft, som appellerer til mange borgere og til at skabe resultater sammen med andre partier og politikere. Jeg er glad for, at Anders understreger vigtigheden af en god valgkamp, hvor vi ”spiller hinanden gode” og dermed både indadtil og udadtil viser, hvad vi kan som parti, siger Helge Olesen.

Om det bliver Anders Liltorp eller Kenneth F. Christensen, der bliver borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Hvidovre afgøres endeligt i august eller september, hvor medlemmerne kan stemme om, hvem de mener, skal være partiets kandidat. 

Foto: Anders Liltorp, der nu er indstillet som borgmesterkandidat af Socialdemokratiet i Nord/Avedøre, lykønskes af formand Helge Olesen.

key