Socialdemokratiet og Hvidovrelisten: Glade for beslutning om at lukke sagen

Socialdemokratiet og Hvidovrelisten:  Glade for beslutning om at lukke sagen

Socialdemokratiet og Hvidovrelistens gruppeformænd, Helle Adelborg og Kristina Young, svarer i fællesskab på, hvad de synes om, at tre blå partier nu har henvendt sig til Tilsynet om beslutningen i Ege Alle-sagen

- De tre partier har ret til at spørge Tilsynet, men det ændrer ikke på, at vi i Socialdemokratiet og Hvidovrelisten er utrolig glade for, at det den 14. april lykkedes at finde et flot flertal i kommunalbestyrelsen for, at den absurde sag langt om længe blev lukket ned. Hvidovre Kommune har brugt uendeligt mange mandetimer og dermed ressourcer på en helt igennem ulykkelig og helt utroligt forplumret sag, der skulle have været standset med dialog langt før, det kom til en borgerfjendtlig politianmeldelse.

Træerne blev fældet i desperation, fordi borgerne i en årrække, uden held, havde forsøgt at få kommunen til at reagere på deres problemer med træerne.

Sidenhen har de kommunale ressourcer brugt på denne sag formentlig langt oversteget prisen for tre nye egetræer på vejstykket, og det siger da lidt om, hvor meget den her sag er kørt af sporet.

De fire borgere fra Ege Alle er blevet så rigeligt straffet med en hærværksdom. Af dommen fremgik det i øvrigt, at en eventuel erstatning for træerne skulle søges civilretligt. Vi mener, at vi som kommune ikke skal plage de fire borgere yderligere, lyder det i et skriftligt svar fra Socialdemokratiet og Hvidovrelistens ordførere Helle Adelborg og Kristina Young.