Søger engagerede kræfter til bestyrelsesarbejde

Søger engagerede kræfter til bestyrelsesarbejde

Ældre Sagen Hvidovre appellerer til lokalsamfundet og opfordrer alle, der føler, at de kan bidrage, til at tage kontakt

Ældre Sagen Hvidovre står over for en udfordring, da flere af deres dedikerede bestyrelsesmedlemmer har valgt at træde tilbage efter mange års flotte indsats. I lyset af dette søger lokalafdelingen nu engagerede enkeltpersoner, der har interesse i at deltage i bestyrelsesarbejdet og være med til at forme fremtiden.

- Da et par af vores mangeårige bestyrelsesmedlemmer har besluttet at trække sig fra deres meget flotte indsats i vores bestyrelse, søger vi flere med interesse for, at være med i der hvor der sker noget. Et arbejde hvor du måske har lyst til det kreative, det ældrepolitiske arbejde, har it-erfaring eller måske lyst til lettere regnskabsarbejde. Du bestemmer selv, hvor du vil gøre en indsats og hvor mange timer du vil bruge. Vi afholder bestyrelsesmøder en gang pr. måned, hvor både det sociale og seriøse indgår, siger formand for lokalafdelingen, Vivian Ersgaard Markussen.

Bestyrelsen mødes en gang om måneden, hvor både det sociale aspekt og de mere seriøse emner diskuteres. Dette skaber en dynamisk og givende atmosfære, hvor medlemmerne kan bidrage med deres unikke færdigheder og perspektiver.

Formand Vivian Ersgaard Markussen, opfordrer interesserede til at kontakte hende for at få yderligere oplysninger om, hvordan de kan blive en del af denne betydningsfulde organisation. Med en mobiltelefon i hånden er hun tilgængelig på telefonnummeret 40 89 41 30 og ser frem til at byde nye kræfter velkommen til bestyrelsen.

Foto: Vivian Ersgaard Markussen.

mag