Sølv til Hvidovre

Sølv til Hvidovre

Hvidovres ishockeypiger til Landsmesterskabet

ISHOCKEY: I sidste weekend var der et pigehold fra Hvidovre Ishockey Klub til Landsmesterskab for piger. Seks kampe skulle afgøre hvem, der kunne fejre mesterskabet.

HvIK tog af sted med et hold bestående af yngre spillere. Fra U18 og ned til U14. Et hold samlet af tidligere kvinde landstræner René Bergmann Sloth. De havde deres første træning sammen onsdag, en træningskamp om torsdagen. Og om lørdagen startede mesterskabet. Så den korte forberedelse taget i betragtning er en sølvmedalje et flot resultat. HvIK endte á point (14) med vinderne fra Rødovre pga. et nederlag til HvIK i indbyrdes opgør. Kampene gav et flot billede af, at der stadig skabes dygtige ishockey spillere i HvIK. Yngre spillere som Sally Hassenkamm (U14) og Melina (Chili) Monnerup (U14) viste flot spil. Søskende parret Bergmann Sloth (U16) var holdets mest tone angivende spillere set over hele weekenden. Angelina Bergmann Sloth blev holdets topscorer med fem point (fire mål, en ass.) i seks kampe. Holdkaptajn Klara Holm (U18) skal også roses for sit gode arbejde med holdet, og fik skabt en god atmosfære på holdet.

Alma Madsen-Mygdal, Klara Holm, Angelina & Nicolina Bergmann Sloth skal spille DM slutspil de kommende weekender med kvindeliga holdet, og de vil gerne vinde guldet tilbage fra Rødovre. Så kom i hallen og stødt holdet i jagten på guldhjelmene.

Foto: Holdet med medaljer og pokal