Sølv til Langhøjskolen

 Sølv til Langhøjskolen

- i Landsfinalen i Skolernes Skakdag

I torsdags havde både Risbjergskolen og Langhøjskolen elever med til Landsfinalen i Skolernes Skakdag i Grindsted. Det blev en fantastisk dag for alle Hvidovrespillerne, som var afsted hjemmefra i 13 timer. Dagen var intens med 6 spændende runder og kun få pauser, mens turneringen stod på. Til alles store overraskelse kom statsminister Mette Frederiksen desuden forbi og satte sidste runde i gang i turneringen.

Der deltog hele 1235 elever fra 68 skoler fra hele landet, så der var fyldt helt op i salen i Magion i Grindsted. Langhøjskolen havde en bronzemedalje, at forsvare fra to tidligere landsfinaler, og det lykkedes med hele 7 gruppesejre, at få en meget fornem sølvmedalje i år. Guldet gik til Giersings Realskole fra Odense med 8 gruppesejre, mens Bakkeskolen fra Kolding fik bronze med 5 gruppesejre. Alle Langhøjspillerne fik en tur på den store scene, hvor de modtog holdets fine præmier til skolen. Risbjergskolen fik flere gruppesejre og sluttede flot på 13.-14. pladsen.

Der deltager hvert år en del elever fra Hvidovres skoler til Landsfinalen i Skolernes Skakdag og det kommer helt sikkert også til at ske igen næste skoleår. Både socialt og læringsmæssigt er det en fantastisk oplevelse, at være med til landsfinalen.

Foto: Langhøjskolen modtager præmier til Landsfinalen i Skolernes Skakdag.