Sørg for gensidig tillid – og gensidig respekt

 Sørg for gensidig tillid – og gensidig respekt

Det lønner sig for alle, skriver BENT AARREBO PEDERSEN:

LÆSERBREV: I mine mange år siden 80'erne som møde- og indleder på henved 100 erhvervs- og kommunalpolitiske debatmøder med titlen: FÆLLES FODSLAW om BYMIDTEN som kommenens BEDSTE VISITKORT var der et emne, jeg oplevede som en slem bremseklods for en fornuftig udvikling.

Det var en ofte markant deltager-oplevelse af mangel på gensidig TILLID og gensidig RESPEKT mellem politikere og embedsværket, politikere i mellem og mellem kommunen og borgerne. Ofte overraskende for mange politikere.

Det er næppe blevet lettere her i det nye årtusinde med de hurtige medier , og hvor kravene til politisk duelighed bliver markant udfordret. Og uduelighed hurtigt toner frem.

Jeg lytter mig til , at det også er en problemstilling her i Hvidovre, som det er klogt at tage højde for. Ikke hvor galt!!. Men. Men.

Der er givet også i Hvidovre brug for en styrkelse i samvirket til daglig – et ”FÆLLES FODSLAW om at praktisere størst mulig gensidig TILLID og gensidig RESPEKT” for udført arbejde med nødvendig og FAIR uddeling af RIS og også pænt med berettiget ROS, som mange især har brug for i disse tider. Det luner både at gi’ og at modtage.

Som kommune er det om at ligge i front med gensidig TILLID og gensidig RESPEKT. Og Hvidovre gerne på vej som den bedst ledede kommune i Stor-København

 

Bent Aarrebo Pedersen

ROS lønner sig altid

Avedørelejren