Som sendt fra himlen - et show i Fægtesalen

 Som sendt fra himlen - et show i Fægtesalen

En anderledes cabaret i Fægtesalen i Avedørelejren 1. marts

"Kim Larsen, Flemming ”Bamse” Jørgensen og Michael Bundesen kommer til Hvidovre!".

Det lyder selvfølgelig for godt til at være sandt, men ikke desto mindre sker det, når bugtaleren Peter Nørgaard vækker dem til live igen i sit humoristiske og musikalske show ”Som sendt fra himlen”, som du kan opleve på Cirkusmuset d. 1. marts kl. 20.

Peter Nørgaard blev landskendt, da han nåede finalen i ”Danmark har talent”, hvor det bl.a. var personligheder som Elvis Presley og Louis Armstrong, der tog plads på hans arm. Med et stort musikalsk talent, humor og charme brændte han igennem skærmen og blev folkeeje. Hans uovertrufne evner, kommer du også til at opleve i showet på Cirkusmuseet, hvor du bl.a. kommer til at høre nogle af de største danske hits som ”Sexchikane” og ”Vimmersvej”. Det vil være i versioner så du tror, at ”Bonden” eller ”Bamse” aldrig havde forladt os, for Peters sangstemme og teknik som bugtaler er uovertrufne, og det er ikke uden grund, at Las Vegas kaldte efter hans optræden på dansk TV. I showet kan du desuden opleve skuespillerne Mette Marie Fisker og Sofie Vind Lerstrup, der vil assistere Peter og de ”kendte” sangere.

Showet er for et voksent publikum, og i de seneste år, er der kommet flere bugtalere til særligt på den internationale scene, som henvender sig til voksne. Du kan bare tænke på folk som amerikanerne Terry Fator, Jeff Dunham eller englænderen Nina Conti, og Peter Nørgaard kan snildt måle sig med dem. Cirkusmuseet garanterer således en aften med plads til masser af latter, når stjernerne bliver taget under kærlig behandling, men også mulighed for et nostalgisk genhør med de sange, som har lagt baggrundslyd til mange fester.

Showet finder sted i Fægtesalen og billetten, der koster 150 kr., kan du købe via Cirkusmuseets hjemmeside www.cirkusmuseet.dk