Sportschef: Vi har gjort alt for at holde på Marc Nielsen

Sportschef: Vi har gjort alt for at holde på Marc Nielsen

Marc Nielsen er færdig i Hvidovre

Fodbold: Marc Nielsen har sat sit signatur på en aftale med Superliga klubben AaB der træder i kræft ved årsskiftet når hans aftale med HIF udlber
Hvidovre IF's sportschef, Peter Lassen, udtrykker sin stolthed over klubbens akademi og trænerteams arbejde, som har ført til, at Marc Nielsen nu er interessant for en klub som AaB. "Det er selvfølgelig altid irriterende, når en spiller skriver kontrakt med en ny klub et halvt år før et skifte, men sådan er gamet," siger Lassen. Han understreger, at klubben har gjort alt for at beholde venstrebacken, men respekterer Marc Nielsens beslutning om at forlade klubben.

Fremtiden for Marc Nielsen

Peter Lassen fortæller, at Marc Nielsen ikke vil være en del af klubbens bedste mandskab frem mod årsskiftet. I stedet vil han træne med U23-holdet. "Det skal ikke ses som en straf, men rent ansættelsesmæssigt har Marc en deltidsaftale, der siger, at han ikke må træne før om eftermiddagen. Det var en af de ting, en ny aftale skulle have rettet op på, men det giver ingen mening nu," forklarer Lassen. Han håber på en løsning med AaB, men understreger, at klubben vil kompenseres for deres investering i Marc.

Ingen direkte erstatning planlagt

Hvidovre IF's fans skal ikke forvente en direkte erstatning for Marc Nielsen. Sportschefen ser løsningen i den interne trup. "Man skal jo aldrig sige aldrig, og dukker der en helt fantastisk venstre back op, kan det da godt være, at vi slår til. Men jeg synes, vi har Nicolaj Clausen, som allerede har været stærk konkurrent til Marc og i perioder været førstevalg. Derudover har vi Magnus Lysholm, Ahmed Iljazovski og Benjamin Meibom, som alle kan spille venstre back," afslutter Peter Lassen.

Marc Nielsen deltager derfor ikke i holdets træningslejr i Vejen