Støjhelvede efter træfældning

 Støjhelvede efter træfældning

BRIAN OLSEN: – Vestvolden er efter træerne er blevet fældet blevet et støjhelvede fra motorvejen

LÆSERBREV: Hvidovre Kommune har godkendt at fælde træer på Vestvolden, i et område fra Avedøre Tværvej til Stavnsbjergvej, i et omfang der er helt uacceptabelt.

Angiveligt skulle det hjælpe de gamle bunkere, som jo var plaget af rødderne fra træerne og som skulle bevares.

Det er da fint, hvis man valgte 2-3 af de gamle bunkere i Hvidovre, tage de mest bevarede bunkere og fældede træerne rundt om de 2-3 stykker bunkere, i stedet for har man fjernet stort set ALLE træer.

Nu er der støjhelvede fra motorvejen, så der simpelthen ikke gider at gå der mere – Har lagt mærke til at der er flere der ikke kommer der mere, de har lagt deres lørdags/søndagstur et andet sted hen.

Hvad med fårene, kommer de igen, og får de høreværn på nu? Eller har Hvidovre Kommune fået fat i nogle halvdøve får?

Lige på den anden side har Brøndby ikke fældet nogle træer – hvorfor mon? De må de være plaget af rødder fra træer, der generer de gamle bunkere ligesom os i Hvidovre.

Havde det ikke været bedre at tage problematikken op med ALLE der har Vestvolden i deres Kommune, så man kunne blive enige om hvad man gjorde? Så kunne f.eks. hver kommune få 2-3 bevaringsværdig bunkere i Hvidovre, Brøndby, Rødøvre osv. i stedet for at man fjerner alle træer og laver et støjhelvede som det er blevet i Hvidovre, for både mennesker og dyr.

Med venlig hilsen

Brian Olsen