Stor afslutningsfest på stadion!

Stor afslutningsfest på stadion!

Fodbold: Det er ved at være noget tid siden, at nedrykningen fra Superligaen blev en realitet for HIF, der må en tur tilbage i NordicBet ligaen. Men det forhindrer ikke klubben i at afslutte Superliga-eventyret med et brag af en fest, når byens hold lørdag tager imod Lyngby.

Festlighederne starter allerede fra kl. 12.00, når dørene til stadion åbner. Klubben har arrangeret en familiezone med masser af sjov og aktiviteter, heriblandt hoppeborg, stærkmandstest og en Game Zone for hele familien.

Live musik og fest:
Fra kl. 12.30 går Keen on Queen på scenen og leverer de største hits fra det legendariske band Queen, og sørger for at stemningen er i top frem til kl. 13.45. Kl. 15.00 fløjtes kampen i gang, hvor Lyngby kæmper for overlevelse i Superligaen – det bliver en spændende kamp!

Efter kampen bliver der for alvor skruet op for festen med et stort After Party, hvor en DJ sørger for musikken, og baren skal tømmes.

Billetter til dette fantastiske arrangement kan købes på shop.hvidovrefodbold.dk. Kom og vær med til at fejre en uforglemmelig dag på stadion