Store mesterværker fra forskellige epoker

Store mesterværker fra forskellige epoker

Orgelkoncert med Sergei Teplyi i Risbjerg Kirke på søndag

På søndag den 7. maj kl. 15.00 afholdes der koncert med organisten Sergei Teplyi i Risbjerg Kirke. Ved koncerten præsenteres musikstykker af J. S. Bach, L. Vierne og M. Reger.

Sergei er født i Sankt Petersborg i 1992 og kom til Danmark som 9-årig. Han har modtaget klaverundervisning fra en tidlig alder og har studeret klaver på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Bohumila Jedlickova og Jens Elvekjær.

Senere har han også taget et organiststudie på Sjællandskirkemusik ved Aeji Choi og er i øjeblikket i gang med at afslutte sit kandidatstudie i kirkemusik på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor han har haft en lang række forskellige lærere - Hans Davidsson, Bine Bryndorf, Hans Fagius, Søren-Christian Vestergaard, Monica Melcova og Philip Schmidt-Madsen.

Han har deltaget i flere masterclasses med bl. a. Wolfgang Zerer, Harald Vogel, Martin Schmeding, Hans-Ola Ericsson og William Porter, samt adskillige orgelakademier i Göteborg med fokus på historiske orgler. Han har også interesse for cembalospil og deltager aktivt i konservatoriets barokprojekter under ledelse af Peter Spissky og opfører kammermusik som cembalist.

Siden september 2017 har Sergei været organist ved Risbjerg Sogn.

Koncerten i kirken lover en musikalsk oplevelse med variation i klang og karakter, takket være kirkens velklingende orgel, dejlige akustik og de store mesterværker fra forskellige epoker.

Der er gratis adgang til koncerten.