STYRK TRAFIKSIKKERHED PÅ BROSTYKKEVEJ

STYRK TRAFIKSIKKERHED PÅ BROSTYKKEVEJ

Mange færdsels-uheld, så find en løsning, skriver David Troels Garby-Holm:

LÆSERBREV: Der er nu inden for to måneder sket to færdselsuheld på Brostykkevej mellem Avedøre Havnevej og Hvidovrevej.

I begge tilfælde er parkerede biler langs vejen blevet påkørt af folk, som forsøgte at komme forbi. Og i begge tilfælde var der børn i bilen.

Bilerne blev totalskadet. Men heldigvis kom ingen mennesker alvorligt til skade, og ingen forbipasserende blev ramt. Og det er jo godt.

Men at det nu er sket to gange, det samme sted indenfor ganske kort tid, tyder på at det nok ikke er sidste gang, at fejebladet skal ud og hente bilvrag på Brostykkevej. Med mindre, at nogen ansvarlige i kommunen gør noget.

Problemet er først og fremmest, at stykket mellem Hvidovrevej og Avedøre Havnevej er langt og lige og helt åbenlyst, frister den lille fartdjævel, der åbenbart sidder i mange bilister.

Dertil kommer at vejen drejer en lille smule, og det kan åbenbart være lidt svært for bilister helt at vurdere, hvor vejen går.

Så gør noget...

Jeg er ikke trafikekspert. Jeg ved ikke, hvad den bedste og mest effektive løsning på problemet er, men der må være flere muligheder for at gøre noget. Om det så er hastighedsnedsættelse, chikaner, skiltning eller afstribning. Et eller andet.

Den nuværende situation er i hvert fald uholdbar og det kan ikke være rigtigt, at nogen for alvor skal komme alvorligt til skade før nogen ansvarlige gør noget.

Med venlig hilsen

David Troels Garby-Holm,

Brostykkevej 120