Syng-med foredrag om Lilholts musik

Syng-med foredrag om Lilholts musik

Tirsdag den 19. marts kl. 14 i Strandmarkskirken bydes der velkommen til en musikalsk eftermiddag med overskriften Mere end ”Kald det kærlighed”.

En del mennesker kender kun Lars Lilholts største ovennævnte hit, men Lars har skrevet mere end 300 sange i løbet af de sidste 55 år. En god håndfuld af dem dykker vi ned i sammen med Strandmarkskirkens egen kirke– og kulturmedarbejder Anne Dorthe Sunke, som har været Lilholt-fan i mere end 30 år og været til langt over 200 koncerter.

Vi bliver taget med på en rejse i Lars Lilholts tekster og vil blandt andet blive præsenteret for historien om Jens Langkniv ved Sankt Peters port og englenes protester over evighedens længde, historisk slavehandel på De Dansk Vestindiske Øer, Onkel Christian der lod sig blive sær, den personlige sang En lille bøn hver dag og ikke mindst to af Lars Lilholts største hits Den hvide dværg og Kald det kærlighed. Anne Dorthe vil lære os omkvæd og melodier undervejs og også fortælle lidt om Lars Lilholts musikalske liv. Vi hører sangene på Spotify og YouTube, så vi også får hele orkesteret med og fornemmelsen af at være til koncert. Der er tekster til det meste, så alle kan synge med.

– Lars Lilholts musik har været mit livs røde tråd i flere årtier. Den glæde musikken giver mig og variationen i Lars Lilholts tekstunivers, vil jeg gøre mit bedste for at give videre denne eftermiddag, fortæller Anne Dorthe som glæder sig til at dele sin yndlingsmusiker med alle de fremmødte. Kirkecafeen er arrangeret af Niels Christian Poulsen og Menighedskredsen. Kaffe og kage koster 20 kr. og alle er velkomne.

Foto: Lars Lilholt og Dorthe Sunke.