Talenter kåret i HIF

Talenter kåret i HIF

Alberte Frithioff Petersen og Arthur Strange blev kåret

HÅNDBOLD: For en stund var Dansborghallen fredag aften forvandlet til et stort selskabslokale, da mere end 260 ungdomsspillere fra U9 til U15 og deres trænere fra HIF Håndbold holdt sæsonafslutningsfest.

Festen var samtidig anledning til at kåre årets spillere og fightere på de enkelte årgange og hold, og vanen tro skulle der også findes årets pige- og drengetalent i Hvidovre IF. Der blev holdt rosende taler, og på pigesiden blev U13-stregspilleren Alberte Frithioff-Petersen kåret som årets pigetalent. På drengesiden tilfaldt hæderen bagspilleren Arthur Strange fra U13-holdet. Begge spillere fik udleveret t-shirts og pokaler og kan se frem til at få deres navne indgraveret i pokalerne ved siden af de tidligere års klubtalenter.

Der var også en pris til årets træner, og her faldt valget på Daniel Dam, der er træner for drengenes U13-hold. Daniel Dam har bl.a. gjort en stor indsats for at introducere street håndbold i HIF og har også stået i spidsen for interne kurser for klubbens øvrige ungdomstrænere.

Festen sluttede med en fortjent hyldest til den afgående ungdomsformand Rasmus Kofoed Pedersen, der efter fire år i formandsstolen siger farvel.