Teater for børn her i vinterferien

 Teater for børn her i vinterferien

Teater Vestvolden har en børneklassiker på plakaten i vinterferien, som er gratis for børn gennem Børneteaterklubben, mens de voksne betaler entré.

H.C. Andersens eventyrklassikere har altid haft en særlig plads i dansk kultur, og historien om den modige tinsoldat er ingen undtagelse. Denne tidløse fortælling om kærlighed, mod og skæbne har fascineret generationer af børn og voksne, og nu kan den opleves på Teater Vestvolden, hvor Det lille turnéteater kommer på besøg med deres forestilling, der er skabt specielt til de yngste teatergængere.

Uden ord

Forestillingen, der fortælles uden ord, er skabt til børn i alderen 2-5 år og deres voksne. Med en blanding af musik, dans og visuel storytelling formår forestillingen at fange børnenes opmærksomhed og give dem en magisk teateroplevelse, der vil blive husket længe efter at forestillingen er slut.

Den standhaftige tinsoldat er en historie om længsel, kærlighed og skæbne. Den modige tinsoldat, der kun har et ben, forelsker sig i en smuk danserinde, men vejen til lykke er fyldt med forhindringer og farer. Publikum følger tinsoldatens farefulde færd gennem en verden af legetøj og møder spændende karakterer på vejen.

Gratis for børn i Børneteaterklubben

Forestillingen er en del af Teater Vestvoldens børneteaterklub, hvor man kan tage op til to børn gratis med i teatret i selskab med en voksen, der har købt billet. Dette tiltag gør det muligt for flere familier at opleve teater sammen og give børnene en tidlig introduktion til scenekunstens magi. Tilbuddet gælder på forestillingerne i weekenden lørdag og søndag, så der er rig mulighed for at planlægge en hyggelig teaterdag med familien i vinterferien.

Læs mere og find billetter på teatervestvolden.dk.