Til Helsingør fredag aften: 

Til Helsingør fredag aften: 

Farlige men HIF bør vinde

FODBOLD: Det begynder at snerpe til i toppen af oprykningsspillet til Superligaen, hvor Hvidovre kan sikre sig oprykning med sejre i de to næste kampe, henholdsvis mod FC Helsingør ude på fredag og mod hovedrivalen Sønderjyske næste torsdag på Hvidovre stadion.

Well - den kommende modstander FC Helsingør har måske ikke så meget at spille for, og det ligner at de spillere som ikke skal være der til næste år, er sat på bænken, mens flere unge er kørt i stilling. Så på papiret skulle det ikke være nogen rigtig skræmmende modstander HIF står over for på fredag i Helsingør.

Alligevel kan træner Per Frandsen ikke sidde roligt i bussen på vej derop. Kaptajn Daniel Stenderup er godt nok tilbage efter karantæne, men Frandsen må i stedet se bort fra både Fredrik Carlsen og Marcus Lindberg, der begge fik gult kort mod Vejle. Så man må virkelig håbe at både Tobias Thomsen og Lirim Qamili er til rådighed igen, for ellers er det en tynd HIF-offensiv der går på banen.

Man må heller ikke glemme at Helsingør har været særdeles målfarlige på det sidste, hvor det er blevet til 13 mål i slutspillets seks kamp. Men omvendt har de lukket 15 mål ind, så har man booket plads i en af de to busser som fanklubben sender afsted, eller tager man selv bilen, er man næsten garanteret mål på Helsingør stadion fredag aften kl. 19.00.

ka-ma