Tillykke med DM til Hvidovre!!!

Tillykke med DM til Hvidovre!!!

- Hvidovre Padle Klub har fået Hvidovre på landkortet, skriver SØREN FRIIS TREBBIEN

LÆSERBREV: Helt konkret kæmpe tillykke til Hvidovre Padle Klub med to danske holdmesterskaber. Som første foreningsklub nogensinde er Hvidovre Padleklub, der hører under Hvidovre Tennis, blevet danske mestre for herrer! Og i damerækken er Hvidovre Padleklub repræsenteret i vinderholdet, der i år er et blandet hold.

Vi taler meget om at få Hvidovre på Danmarkskortet, og det må man sige Hvidovre Padle Klub og dermed Hvidovre Tennis med de to mesterskaber har været med til at gøre.

Desværre kan man ikke se hjemmekampene i Hvidovre af den simple årsag, at Hvidovre Padle Klub ikke har en eneste padletennisbane i Hvidovre. Faktisk findes der ikke en eneste padle-tennisbane i Hvidovre!!

Vi kan glæde os over, at processen er i gang, og at By- og Planudvalget den 3. juni godkendte at igangsætte lokalplanarbejdet baseret på en ansøgning fra Hvidovre Tennis om placering af to selvfinansierede padlebaner bag tennishallerne ved tennisklubben. Med igangsættelsen er vi meget tættere på, at ønsket om de to baner bliver en realitet.

Jeg anerkender, at processen allerede har været lang og ujævn for Hvidovre Padle Klub/Hvidovre Tennis. Og jeg ved, at Hvidovre Padle gerne havde set projektet godkendt og sat i gang allerede nu.

Et er sikkert, jeg håber inden for en overskuelig tid at kunne se Hvidovre Padle Klub spille hjemmekampene i Hvidovre, og jeg synes, vi alle i Hvidovre skal glæde os over, at endnu to danske mesterskaber er gået til Hvidovre, denne gang i padletennis.

Foreningslivet gør og kan meget i Hvidovre, og jeg mener, at det er en pligt for os politikere at lytte til alle klubber og forsøge at skabe de bedst mulige forhold for alle! Tak til alle de frivillige kræfter i Hvidovre, vi har brug for jer!

Med venlig hilsen

Søren Friis Trebbien

1. viceborgmester og medlem af By- og Planudvalget for Det Konservative Folkeparti