Torvedag med masser af musik og sjov for børn

Torvedag med masser af musik og sjov for børn

Bredalsparken byder igen velkommen til en festlig lørdag med masser af underholdning og gode tilbud

Bredalsparkens Torvedage, der efterhånden er blevet en god tradition, løber af stablen på lørdag den 2. september kl. 10-14 med masser af musikalsk underholdning samt sjov for børnene.

Dagen byder blandt andet på sjove hoppeborge, og så kan store og små også få sig nogle fornøjelige øjeblikke når Texas Jack optræder med sit børneshow kl. 11.30 og kl. 12.45.

Texas Jack tager jer gennem et forrygende show. Der er fuld fart på lige fra start, når indbegrebet af en ægte cowboy svinger sine lassos og revolvere lige så skarpt som sin tunge. Som den eneste i Danmark jonglerer han med sine revolvere, så man straks hensættes til den klassiske scene fra ”High noon”. Sekundet efter er han i gang med en tryllekunst, så elegant at man tryllebundet må undre sig. Texas Jack er en sand multikunstner. Hele tiden har han sit publikum med, børn som voksne. Der trylles, jongleres og underholdes, så det er en fryd.

Den musikalske underholdning

Teltet på pladsen vil dagen igennem genlyde af skøn live musik fra kl. 10 til 14.

Her underholder både Moonlight Rangers Countryband og Fede Finn og Funny Boyz.

Moonlight Rangers er fire musikere med stor kærlighed til country musik – klassikere og new country. Repertoiret spænder meget bredt med alt fra de helt gamle country roots som Merle Haggard, Don Williams, Johnny Cash, Willie Nelson og John Denver til meget af det nyere country som Alan Jackson, Toby Keith, Garth Brooks, Kenny Chesney og Brad Paisley. Derudover en smule Rock’n’roll og rockabilly. Musikken præsenteres med god kontakt til publikum - der gør musikken nærværende og levende. Der er således lagt op til en stor musikalsk oplevelse med et strejf af god underholdning og humor. Yeehaw!

Fede Finn & Funny Boyz er kære venner i Hvidovre optræder bl.a. med deres ”Ren Røv At Trut I". Med en skøn sangerinde, tre yderst kompetente musikere og Fede Finn, er de klar til igen at erobre Hvidovre med deres velkendte og nye sange. Faktisk bliver man glad i låget og i super humør, når ”de fede” trækker i arbejdstøjet, sætter svederemmen i hatten, og fyrer den af sammen med de mange mennesker i Bredalsparken.

Og der er naturligvis som altid på torvedagen salg af mad og drikke samt masser af gode tilbud i centrets butikker.

Foto: På lørdag er der igen Torvedag i Bredalsparken.