Torvedag med masser af musik og sjov på lørdag

 Torvedag med masser af musik og sjov på lørdag

Bredalsparken byder igen velkommen til en festlig dag med masser af underholdning og gode tilbud

Bredalsparkens Torvedage, der efterhånden er blevet en god tradition, løber af stablen på lørdag den 10. juni kl. 10-14 med masser af musikalsk underholdning samt sjov for børnene.

Dagen står i dyrenes tegn – med blandt andet fire sjove aktiviteter for børn – Jungleborgen, Rodeogris, junglerun og en styrkeprøve for børn. Styrkeprøven er en rigtig gammel markedstradition. Her kan børnene prøve at svinge hammeren så hårdt, at klokken ringer.

Store og små kan også få sig nogle fornøjelige øjeblikke når Sherif Haps optræder med sit børneshow kl. 11.30 og kl. 13.00.

Selvom Sherif Haps har skyderen i bæltet , er der ikke meget respekt at spore hos Guffe. Guffe driller hele tiden Sherif Haps og sammen laver de et show der byde på cowboyfiduser, rebtricks, bugtaleri, trylleri m.m.

Teltet på pladsen vil dagen igennem genlyde af skøn live musik fra kl. 10 til 14.

Her underholder henholdsvis Benny & Butterflies samt Lars Sørensen skiftevis.

Trioen Benny & Butterflies underholder med god musik og spas.

Lars Sørensen optræder med et show, hvor der spilles guitar og synges populærmusik fra før og nu, krydret med små historier og stand-up imellem sangene.

Og der er naturligvis som altid på torvedagen salg af øl/vand/vin samt popcorn og softice. samt masser af gode tilbud i centrets butikker