Tre nye spillere kom ind, men lige meget hjalp det

Tre nye spillere kom ind, men lige meget hjalp det

Hvidovre løb ind i stornederlag på 1-5 mod OB

FODBOLD: Søndagens modstander i Superligaen OB har været svære at blive kloge på, – enten har fynboerne spillet fantastisk eller elendigt. Så spændende var det hvilket OB-hold Hvidovre stod overfor i 6. runde.

Desværre var det i den førstnævnte superfine udgave.

Allerede efter to minutter og få sekunder blev Hvidovre spillet tynde i venstre side og bolden lå i Filip Djukics mål, så de mange medrejsende OB fans kunne juble.

Hvidovre fik heldigvis rystet den hurtige chokscoring af sig og fik sat sig pænt på spillet og havde optræk til flere chancer. Desværre var det samme historie som de foregående kampe, hvor mulighederne var der, men evnen til at spille chancerne store rakte ikke til mere end lige ved og næsten. Det er virkelig her HIF skal sætte ind, – for spillet mellem feltet er ofte ganske fint, om end lidt langsomt.

De manglende chancer fik Per Frandsen til at reagere og skiftede de to angribere Tobias Thomsen og Andreas Smed i pausen, og ind kom nytilkomne Simon Makienok og unge Jeffrey Papa. De leverede begge en fin indsats.

Gæsterne benyttede også pausen til at skifte to ind bl.a. Loucius Deedson som Hvidovre kendte særdeles godt fra hans fire år i Hobro. Og angriberen fra Haiti blev i den grad kampafgørende med to scoringer efter 51 minutter og 60 minutter, hvor HIF forsvaret igen så rystende ringe ud.

Med 25 minutter igen tændte 100-kampsjubilaren Christian ”Greko” Jakobsen dog et lille håb da han dukkede op efter lidt klumpspil og fik prikket en reducering i kassen til 1-3. Scoringen fik størstedelen af de 4.200 tilskuere til at rejse sig og klappe, et flot syn der viser opbakning til holdet trods de manglende resultater.

Desværre havde HIF ikke mere at byde på og jagten på en yderligere reducering betød at det både blev 4-1 og 5-1 på to scoringer, hvor Hvidovre igen så rigtig rigtig skidt ud.

5-1 nederlaget efterlader HIF på en 11. plads efter en 4. del af grundspillet med tre point op til Randers, der fik sæsonens første sejr.

Nyt nederlag i vente?

Søndag skal HIF så en tur til Silkeborg, hvor der bliver gensyn med Fredrik Carlsen der ser ud til at have mistet sin plads i start 11’eren, samt Andreas Pyndt der blot er noteret for 14 minutter i denne sæson.

Silkeborg har fået en rigtig god start, hvor det er blevet til 10 point i seks kampe, og der skal dermed noget helt andet til for at hente point i Søhøjlandet. Måske skal man lægge spillet lidt om og tænke på at spille mere direkte op på den nye angriber Makienok, der med sin store fysik kunne iscenesætte kanterne. Forhåbentlig er Lirim Qamili også snart tilbage, hans fart og direkte spil har Hvidovre i den grad savnet.