Tre stjernesolister til årets nytårskoncert

Tre stjernesolister til årets nytårskoncert

Finder sted torsdag den 4. januar i Kometen - Billetsalgsstart tirsdag den 14. november

Tirsdag den 14. november åbnes der op for billetforsalget til den traditionelle nytårskoncert i Kometen, arrangeret af Hvidovre Lions i samarbejde med Hvidovre Avis.

Koncerten finder sted torsdag den 4. januar kl. 19, og som sædvanlig bliver der rift om billetterne til dette arrangement, hvor mange Hvidovreborgere mødes, og foruden den sang-og musikalske oplevelse, også glæder sig til at få en hyggelig gensynssnak med andre, og ønske godt nytår over et glas champagne og kransekage.

Solister i topklasse

Foruden det 16 mands store Promenadeorkester under ledelse af Bjørn Hyrup, kan man glæde sig til en koncert med tre kendte stjernesolister. Topnavnet for mange er utvivlsomt Anders Blichfeldt, der næppe behøver nærmere præsentantion. Han har haft en fantastisk solokarriere, med optræden over hele landet og i TV, efter han sagde farvel som primus motor i gruppen ”Big Fat Snake”.

Arrangørerne glæder sig også til at præsentere den kendte sangerinde og skuespiller Kaya Brüel, der har haft stor succes i en række operaer og ikke mindst musicals bl.a. Hair, Laser og Pjalter og senest i Atlantis, ligesom mange husker hende fra TV-udsendelserne med Ole Kibsgaard. Med sit soloalbum satte hun en fantastisk rekord med 80.000 eksemplarer.

Sidst – men absolut ikke mindst – imødeser man medvirken af et måske ikke så kendt navn herhjemme, sopranen Frederikke Kampmann, uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, men med en senere glorværdig karriere i udlandet, først og fremmest i Wien, hvor hun har sunget en række hovedpartier i bl.a. Wiener Kammeroper og på Theater an der Wiens hovedscene.

Billetprisen til årets nytårkoncert er igen prisrimelig, kun kr. 375,- for nummereret siddeplads, samt et glas champagne og kransekage inden koncerten begynder. Billetsalget åbner på Hvidovre Avis’ ekspedition tirsdag den 14. november kl. 10.

Foto: TOPNAVNET ved Nytårskoncerten 2024 i Kometen er sangeren, musikeren og entertaineren Anders Blichfedt.

mads