Tungt nederlag i Vejle hvor HIF havde spillet

 Tungt nederlag i Vejle hvor HIF havde spillet

HIF foran 1-0, men i jubelen kostede et par forsvarskiksere dyrt

FODBOLD: Der var ellers lagt op til at Hvidovre kunne tage over og drille Vejle i 11. runde i Superligaligaen. 200 HIF-tilhængere havde taget turen til Jylland i busser for at give Hvidovre en flot opbakning i den vigtige bundkamp.

Per Frandsen var gået tilbage til det mere velkendte 4-3-3 system, hvor Matti Olsen var skubbet ud på back-positionen i højre side, mens Mathias Gehrt fik sin første Superliga start. Den lille midtbanespiller leverede også et positivt indtryk og satte et godt aftryk på et Hvidovremandskab der mindede mere om det, som på imponerede vis rykkede op i Superligaen. HIF havde klar overvægt i spillet i det meste af matchen.

HIF spillede faktisk en rigtig flot første halvleg, hvor man fik presset Vejle i opspillet og fik sat gang i et par gode omstillinger. Og endelig – fristes man til at sige – fik Hvidovre prikket bolden i nettet for første gang i Superligaen i over en måned, da Christian ”Greko” Jakobsen snittede backen Ahmed Iljazovskis indlæg i mål fem minutter før pausen.

En dum dukkert

Om HIF’erne blev lidt overmodige efter føringsmålet, skal vi lade være usagt. For desværre fik man i stedet i to omgange noget af en dukkert, da først Saeid Ezatolahi udnyttede at HIF-forsvaret var ukoncentreret ved et hjørnespark, så hjemmeholdet fik hurtigt bragt balance i regnskabet. Og for at gøre ondt værre, blev Hvidovre kort efter snydt for et kæmpe-frispark mod Matti Olsen inde i feltet, så German Onughka fik frit spil til at kunne heade Vejle til pausen med et 2-1 føring.

Hvidovre fortsatte dog ufortrødent det gode spil efter pausen – HIF’erne var klart dominerende og bankede på for en udligning.

Men i stedet for en fortjent udligning fik Vejle scoret til 3-1, hvor Hvidovre igen ikke så for godt ud defensivt. Efter scoringen forsøgte Frandsen sig med et par indskiftninger med Simon Makienok, Andreas Smed og Lirim Qamili, men nok for sent. Ingen af dem formåede for alvor at gøre noget væsen af sig, og derfor måtte Hvidovre, trods en godkendt indsats indse, at det ikke fylder nok til topeliten.

Nu får Hvidovre-spillerne og Per Frandsen 14 dages kamppause inden de sidste 11 kampe i grundspillet starter, når Hvidovre den 20. oktober tager imod Silkeborg på hjemmebane. Der skal selvfølgelig trænes, og måske også snakkes lidt taktik, så man kan få udbytte af den spilovervægt holdet ind imellem brillerer med.

 

ka-ma