Tusind tak for hjælpen

 Tusind tak for hjælpen

93 årig takker for venligheden

LÆSERBREV: Jeg ønsker at dele en hjertevarm oplevelse, som jeg har, når jeg bevæger mig rundt i mit nærmiljø. Som en 93-årig, der bruger en rollator som støtte, oplever jeg utrolig venlighed fra mine medmennesker, især når jeg handler i Netto og SuperBrugsen.

Hver gang jeg går ind i butikken, mødes jeg af smilende ansigter og venlige nik fra folk omkring mig. Det er bevægende at mærke den genuine omsorg, der udvises, når folk henvender sig og spørger, om der er noget, de kan hjælpe mig med. Denne venlighed har gjort mine indkøbsture ikke blot til en nødvendighed, men til en glæde.

Det er opmuntrende at opleve, hvordan fællesskabet træder til, og hvordan små gestus af venlighed kan gøre en stor forskel i hverdagen. Jeg ønsker at rette en stor tak til alle de venlige sjæle, som har gjort mine indkøb mere behagelige og min dagligdag lettere.

Det er disse øjeblikke af samhørighed og venlighed, der skaber et positivt lokalsamfund. Tusind tak til alle, der har gjort en indsats for at gøre min rejse gennem butiksgangene mere behagelig. Jeg er dybt taknemmelig for den medmenneskelighed, jeg har mødt.

 

Venlig hilsen,

A.J.