TYNDSLEBNE KNIVE I BYRÅDET

TYNDSLEBNE KNIVE I BYRÅDET

BENT AARREBO PEDERSEN om ”Tak for kaffe” – og et underligt julemøde i kommunalbestyrelsen:

LÆSERBREV: Slå en streg over sidste kommunalbestyrelsesmøde før jul. Det var ingen julegave.

Jeg kom først på nettet til årets sidste KB-møde ved 19.30-tiden, hvor man kun var kommet til punkt 3. Var af nogle gange undervejs grundet andet behov.

Oplevede nogle tyndslebne knive, som var det under en sløv valgkamp – nogle tidsrøvende, søvndøsende og negativt ladede ”dialog punkter”.

Et punkt af flere blev dog lynhurtigt vedtaget. Nemlig de nye vedtægter og det nye navn for Aktivitetscentret: PALETTEN.

Herligt. Det tager jeg som en stor ROS for et godt forarbejde i Brugerrådet – også rost af jurister – , hvor jeg selv har haft hovedet dybt begravet i resultatet som medlem af Brugerrådet.

Et lignende godt forarbejde op til et BY-RÅDS-møde må være forventelig både for politikere og administration, selvom det kan være svært for ”arbejdsramte politikere” at nå . Det har jeg tidligere mærket til stede og rost, men var nærmest fraværende denne tirsdag.

”Tak for kaffe” for oplevelsen af et fire timers underligt BY-RODS-møde – undskyld BY-RÅDS-møde.

Glem det. Og tag en positiv tørn i det nye år med gensidig respekt for viljen til et styrket ROS-VÆRDIGT samarbejde. Til gavn for os alle i Hvidovre. I vil jo gerne og kan jo godt.

Man bør måske blive politiker. NEJ det er nok nogle år for sent. Måske desværre en gammel fejl. Man kan altid være bagklog.

 

Velkommen i det nye år

Bent Aarrrebo Pedersen

84-årig glad borger i 53 år.

Avedørelejren