Vær med til at styrke kvaliteten i hjemmehjælpen

Vær med til at styrke kvaliteten i hjemmehjælpen

Valg til Bruger- og pårørenderådet for hjemmehjælp 23. april

Hvis du modtager hjemmehjælp vil du i den kommende tid få et brev om valg til Bruger- og pårørenderådet for hjemmehjælp i Hvidovre Kommune.

Valget foregår den 23. april, og du og dine pårørendekan både stille op som kandidater til rådet og være med til at vælge, hvem der skal sidde i rådet.

Bruger- og pårørenderådet er talerør for brugere af hjemmehjælp og deres pårørende og fungerer som sparringspartner for kommunen. Rådet giver brugere og pårørende en ekstra mulighed for indflydelse og for at komme med forslag og idéer, som kan forbedre kvaliteten af hjemmehjælpen. Rådet behandler ikke klager eller personsager.

På valgmødet den 23. april skal der vælges 6 medlemmer til Bruger- og pårørenderådet, og du skal tilmelde dig og komme til valgmødet, hvis du:

• Gerne vil være med i Bruger- og pårørenderådet

• Vil være med til at vælge, hvem der skal sidde i rådet

For at stille op til rådet eller stemme, skal du modtage en eller flere former for hjemmehjælp: Praktisk hjælp (fx rengøring eller tøjvask), personlig pleje, madservice (levering af måltider) eller indkøbsordning (hjælp med dagligvareindkøb).

Valgmødet holdes tirsdag den 23. april kl. 16-18 i Sundhedscentret på Hvidovrevej 272.

Tilmelding til valgmødet til Morten i Center for Sundhed og Ældre på 3639 3734 senest den 18. april.

Husk at have gyldig legitimation fx sundhedskort, kørekort eller pas med til valgmødet.