VI SKAL HOLDE SNUDEN I SPORET

VI SKAL HOLDE SNUDEN I SPORET

LÆSERBREV: Det er med glæde, vi fra Det Konservative Folkeparti har noteret os, at en af vores kæpheste; bedre byggesagsbehandlingstider er i fremgang og dermed blevet markant forbedret.

Byggesagsbehandlingstiderne har i en længere periode været alt for svingende og generelt ikke særlig godt. Det har i lang tid været en mærkesag for os Konservative, at sagsbehandlingstiden skulle ned og meget gerne være på niveau med Vallensbæk.

Derfor læser vi med glæde Dansk Industri og Kommunernes Landsforening seneste rapporter om omkring byggesagsbehandlingstiderne og noterer os, vi nu er på en 3’je plads i Københavnsområdet, lige efter Glostrup og Vallensbæk og en 22. plads sammenlignet i hele landet.

Vil du udvide skuret? Ønsker I en ny lagerbygning? Når man har taget beslutningen om at ændre på sit hus/bygning og pengene er fundet, så vil man gerne i gang. Tidligere er man dog ramt ind i en forhindring, fordi man skulle vente alt for længe på grønt lys fra kommunen. Jeg er stolt over, at mit parti har været med til at ændre på dette i Hvidovre! Nu tager det gennemsnitligt kun 30 dage at få sin sag behandlet. Det er godt! Det er godt for initiativlysten og også for tilliden til at kommunen er her for at hjælpe borgerne.

Det glæder os, at fokus og snuden i sporet har båret frugt! Vi har søgt at bidrage det bedste vi kan i alle de udvalg hvor byggesager og prioritering af byggesager er blevet behandlet og drøftet. Vi fornemmer generelt lysten er der, men der skal holdes fokus! Derfor har vi i budget forhandlinger talt for, at dette område skulle prioriteres og ikke forsømmes til fordel for andre områder.

Der skal lyde tillykke til forvaltningen, til vores politiske kolleger og til Hvidovres borgere og erhvervsliv med at det nu tager kortere tid, at få behandlet en byggesag.

Lad os holde momentum og snuden i sporet, så vi i næste undersøgelse har præsteret endnu bedre.

Med venlig hilsen

Søren Friis Trebbien

1. viceborgmester

Det Konservative Folkeparti i Hvidovre