- Vi vil gerne lege frit...

- Vi vil gerne lege frit...

En hilsen fra hundehvalpen SOPHUS:

LÆSERBREV: Kære borgmester Anders !

Jeg er en frisk lille hundehvalp, som skriver på vegne af mange hunde og hundeejere i Hvidovre.

Vi hunde har ligesom børn og voksne brug for frisk luft, motion og socialt samvær for at trives.

Det får vi bl.a. nede i den dejlige Kystagerpark nede ved stranden.

Der vrimler med liv, og vi er sikre på at både hunde og mennesker ville have glæde af en indhegnet legeplads, hvor de 4 benede kunne boltre sig uden at skulle tænke på seler og liner og cyklister og småbørn.

Jeg ved godt, at nogle mennesker er bange for hunde. Nogle hunde er også bange for fremmede mennesker og hunde og for alles vedkommende, er det virkelig rart at kunne vælge, om man vil lege og hilse eller ej. På en legeplads lærer vi at omgås uden at nogen kommer til skade med liner eller fordi vi løber ud foran cykler. Og vores mennesker kan snakke lidt mere sammen.

Jeg håber, at du vil tale med din kommunalbestyrelse, og at I sammen kan finde ud af om der kan afses et område nede omkring bjerget, hvor vi kan få en indhegning med fri adgang for legelystne hunde og snakkeglade mennesker.

Måske kunne det udvikle sig til en nyt og givende fællesskab for mange af Hvidovres beboere – både med 2 og 4 ben. Og der er vist også én med 3 ben, der bliver luftet dernede. Det skal der selvfølgelig også være plads til. Vi er rummelige af natur

Bedste hundehvalpe hilsner fra Sophus 5 mdr