Vigtig Avedøre-sejr med svækket hold

 Vigtig Avedøre-sejr med svækket hold

Avedøres trup er blevet bredere, og stadig håb om en placering i den bedre halvdel

FODBOLD: Det blev til tre point for Avedøre i hjemmekampen mod bundholdet Farum. Men man var bestemt ikke helt sikker på resultatet, før dommeren fløjtede af.

Kampen bød på meget få chancer til begge hold. Faktisk havde Farum to muligheder med et frispark over mål og et hovedstød over mål i starten af kampen, inden Martin Nordentoft bragte Avedøre foran med kampens eneste mål. ”Nord” modtog bolden midt på Farums banehalvdel og trak sig med bolden frem mod Farums mål. Uden for feltet hamrede Nordentoft så til bolden med sit gode venstreben, og bolden strøg fladt i mål tæt ved den ene stolpe. Farumkeeperen stod blot som tilskuer og så på.

Trak sig tilbage

Der var overraskende få chancer i kampen til begge hold. Avedøre havde i 2. halvleg vel ikke en eneste afslutning mod mål, og Farum virkede ikke farlige, men havde dog skud forbi hjemmeholdets mål. Måske trak Avedøre sig lidt for langt tilbage på banen efter pausen og overlod initiativet til Farum.

Det virkede lidt kritisk, da netop indskiftede Niklas Thomas fik et gult kort og ti minutter i straffeboksen efter 75 minutter. Men Farum fik et gult kort fem minutter senere samt et i overtiden, så Avedøre blev ikke presset af et undertal.

Debut til unge Jonas Krogh Nielsen og comeback til Marc Rosenmejer, da 4-5 spillere fra førsteholdstruppen havde været syge i løbet af ugen. Desuden en skadet Anton Holm og en karantæneramt Martin ”Jern” Nielsen, som begge så på kampen fra den anden side af hegnet. Men Avedøres trup er blevet meget bredere i 2023, end den har været siden 2020. Det ser stadig godt ud med en placering i den bedre halvdel af Sjællandsserien.

Der var 110 tilskuere omkring lørdagskampen.

Avedøres næste kamp i Sj.serien spilles på lørdag den 16. september kl. 12 mod Skjold Birkerød på udebane i Birkerød.

Foto: Martin Nordentoft scorede sejrsmålet i kampen mod Farum i lørdags.