Vinfestival med fokus på rosé- og hvidvine

Vinfestival med fokus på rosé- og hvidvine

Det sker på torsdag hos Kobaj

Vinfirmaet Kobaj på Avedøre Holme havde så stor succes med sin champagnefestival for et par uger siden, at der torsdag den 13. juni arrangeres en ny festival med fokus på sommerens populære rosé’- og hvidvine. En billet koster 100 kr., og så må man tage en ledsager gratis med til smagningen, der kommer til at byde på 30 forskellige vine fra hele verden.

- Med sommeren lige rundt om hjørnet er det tid til at finde de bedste vine til de varme dage, og mens hvidvine altid har gjort sig godt i disse måneder, er roséerne faktisk ved at overhale dem. Vi har derfor fået nogle partier hjem på vidt forskellige rosévine, som man kan smage og købe på dagen til ekstra gode priser, men naturligvis lukker vi også en masse hvidvine og rosé-champagner op, lover Kobajs stifter, Alexander Kidd.

Kobaj er på rekordtid blevet en af Danmarks største online-vinhandler med over 400 forskellige gårde på sin platform. Brugerne køber normalt ind i fællesskab og får vinene leveret direkte til døren. Til de nye festival-arrangementer foregår smagningen imidlertid hos firmaet på adressen Hammerholmen 9A. Dørene – og vinene – åbnes torsdag klokken 12, og så kører festivalen indtil kl. 20.

Foto: Hvidovre har taget godt imod vinfirmaet Kobajs nye festivaler. På torsdag skal der atter smages gode vine, denne gang rosé- og hvidvine.