Volleyball-herrer på vej op igen?

Volleyball-herrer på vej op igen?

Sejr over Farum/Holte, men bagud efter de to første sæt

VOLLEYBALL: Det ligner umilddelbart en kort visit i 1. division for Hvidovres voleyballherrer, der efter nedrykning fra det fineste selskab, nu er godt på vej tilbage.

Holdet er ubesejret i den første halvdel og ligger klart nummer 1 i øst divisionen, hvor holdet sluttede 2023 af med endnu en sejr.

På papiret ventede der en overkommelig opgave mod Farum-Holte, der kæmper i bunden af rækken, men de nordsjællandske gæster blev en sværere nød at knække end forventet. Gæsterne fik nemlig en forrygende start, hvor de hang på indtil afslutningen af første sæt, som overraskende endte 28-26 til Farum-Holte.

I kampens andet sæt var gæsterne igen dygtige til at drille topholdet, og tog sættet med 25-22, og blev dermed det første hold i divisionen til at vinde to sæt over Hvidovre i samme kamp.

Tog sig sammen

Den plet kunne Hvidovre imidlertid ikke have siddende på sig, og i opgørets tredje sæt blev Farum-Holte kørt over med 25-15. Det samme blev billedet i kampens fjerde sæt som Hvidovre tog med 25-17 og tvang dermed de to hold ud i et femte og afgørende sæt. Her var Hvidovre stærkest, og selvom gæsterne hang på, blev det til en 17-15 sejr i femte sæt og dermed sluttede Hvidovre 2023 af med en 3-2 sejr.

Hvidovre har nu en måneds pausen inden man starter det nye år ud med et lokal-opgør mod Rødovre den 13. januar 2024 i Frihedens Idrætscenter.