1-0 sejr i første HIF-træningstest

1-0 sejr i første
HIF-træningstest

FODBOLD: Et afbudsramt HIF-mandskab vandt årets første træningskamp, da man fredag aften besejrede et af 2. divisions tophold B.93 med 1-0 på udebane.

Der var ikke færre end syv afbud fra spillere der var ude med sygdom og skader.

Alligevel var det et forholdsvis stærkt hold HIF kunne stille med. Filip Djukic på mål, en bagkæde med Ahmed Iljazovski, Matti Olsen, Daniel Stenderup og Marc Nielsen, på midten blev der plads til Matti Lund Nielsen og Magnus Fredslund, de tre i forreste linje var Christoffer Boateng, Marcus Lindberg og Tobias Thomsen.

Selve opgøret blev en god oplevelse - også for HIF, der mødte et stærkt B.93-hold, der forsøgte at spille med et højt pres. Første halvleg blev dog lidt rodet, med boldtab på begge sider. To gange var hjemmeholdet farlige, først med en afslutning på overliggeren og senere måtte Filip Djukic diske op med en dobbelt redning.

Men det var HIF der var skarpest efter 28 minutter, da man fik erobret bolden højt på B.93`s banehalvdel, hvor Tobias Thomsen fik spillet en god aflevering videre til Boateng, der var søgt ind i feltet og sikkert gjorde det til 1-0.

Anden halvleg bød ikke på de store chancer, men der blev plads til flere af de unge, Magnus Lysholm kom ind og gjorde det godt i midterforsvaret sammen med Matti Olsen, og på midten blev der 30 og 45 minutter til Marius Holst Papuga fra U17 og Louies Christoffersen fra U19 mandskabet.

Selvom det ikke blev til flere mål havde man godt styr på hjemmeholdet og HIF kom til et par fine muligheder, bl.a. til Marcus Lindberg og indstiftede Rasmus Louie Larsen.

HIF spiller allerede i dag onsdag ude mod FCK kl. 15.00. ka-ma

menu
menu