1. maj afholdes måske virtuelt

1. maj afholdes måske virtuelt

Socialdemokratiet i Hvidovre indstiller alle udadvente aktiviteter

Den aktuelle smittekrise har også ramt de socialdemokratiske partiforeninger i Hvidovre

- Som formand er jeg utrolig stolt af medlemmernes og borgernes meget store forståelse og handlen i den vanskelige situation, vi står i. Coronavirussen og vores fælles indsats for at passe på vores mest udsatte gør, at vi alle må efterleve og praktisere det, vores Statsminister Mette Frederiksen appellerer til. Vi skal nemlig stå sammen ved at holde afstand, udtaler Maria Liltorp, formand for Socialdemokratiet i Hvidovre.

Kredsbestyrelsen har i sidste uge ved et virtuelt møde besluttet, at alle udadvendte aktiviteter indstilles, indtil det igen er forsvarligt at afvikle disse. Det betyder, at alle arrangementer er aflyst indtil videre.

Det gælder al agitation, alle fysiske møder og temadebatter og vores medlemsblad A-orientering udkommer kun digitalt. Kredsbestyrelsen afventer endnu beslutning om afholdelse af 1. maj-arrangementet, om end det næppe vil komme på tale, nu hvor arrangementet i Fælledparken er aflyst. Kredsbestyrelsen afsøger muligheden for at afholde et virtuelt 1. maj-arrangement.

Næstformand Vagn Majland udtaler: - Kredsbestyrelsen har stor forståelse for betydningen af vores trykte blad for de af vores medlemmer, der ikke har mulighed for at læse det elektronisk. Derfor har vi sørget for at lave denne pressemeddelelse. Vi kan ganske enkelt ikke tillade at sende medlemmer ud på omdeling - desværre heller ikke til de få, der er afhængige af information ad den kanal. Vi opfordrer alle vores medlemmer til at drage omsorg for deres netværk i partiet, måske lige ringe en ekstra gang for at høre, hvordan det går i denne udfordrende tid.

menu
menu