12 afbud, men Avedøre kom godt fra start...

12 afbud, men Avedøre kom godt fra start...

1-0 sejr over AB Taarnby i lørdagens premierekamp

FODBOLD: Avedøres DS-hold fik en rigtig god start på sæsonen med en 1-0-sejr over AB Taarnby, som normalt hører til i toppen af rækken. Amager-holdet har imidlertid mistet en stor del af deres grundstamme fra de senere år og må nok finde sig i at skulle kæmpe om at undgå nedrykning. Derfor var det også vigtigt at vinde denne åbningskamp og få tre point ind på kontoen til Avedøre.

- Det var nemlig ikke helt let for cheftræner Peter Juul Petersen at stille hold til dagens kamp, fortæller sportschef Per Myhrmann.

- Med ikke færre end 12 afbud grundet skader, ferier, polterabend og begravelse var der brug for at vende alle muligheder. Vi manglede bl.a. Martin Nordentoft, Kim Gurskov, Niklas Myhrmann, Bjørn Jensen og Sebastian Tan, som alle spillede rigtig mange kampe i foråret.

Peter Juul havde så givet plads på midten til Jesper Hansen, som ikke har spillet en førsteholdskamp i over et år, og Marc Rosenmejer debuterede og andre spillere havde fået nye positioner. Det viste sig at holde, da modstanderen ikke fik scoret. Jesper og Marc lavede begge en god præstation.

Nervøs start

Det var ellers ved at gå galt efter fem minutter, hvor nervøsitet og en løs opdækning, gav AB Taarnby en kæmpechance. To mand helt fri, men keeper Siggaard kom flot ud og fik afværget. Men det var så også næsten eneste gang i første halvleg, at AB var farlige.

Derefter stod der Avedøre på det meste. Nick Ilsø, der var anfører i dagens kamp, fandt efter 25 min. Mikkel Reimer-Gadby foran mål i fri position, men han afsluttede skidt. Nogle minutter senere havde debutanten Marc Rosenmejer et forsøg, som dog ramte ydersiden af stolpen. Forløsningen kom et minut før pausen, da et langt frispark af Gadby fra midten sejlede ned over modstanderens forsvar, og Simon Boe satte med et præcist hovedstød bolden i nettet til 1-0.

Spillet var jævnt fordelt i 2. halvleg, dog med en overvægt til hjemmeholdet. I de sidste 10 minutter var Avedøre tæt på 2-0. Indskiftede Christoffer Hebo kom fri i højre, men hans skud førte ikke til noget. I overtiden havde både Simon Boe og den indskiftede debutant Mikkel Verlis (fra Fr. Amager), gode forsøg.

- Men alt i alt en flot præstation i dag. Truppen ser faktisk bedre ud end i foråret, bemærker sportschef Myhrmann.

- “Kampens spiller” blev Mikkel Reimer Gadby med en enkelt stemme mere end Rasmus Sigggård. Der var 130 tilskuere i det gode sommervejr...

Næste Avedøre-opgave er på udebane i Birkerød på lørdag den 11. august kl. 13.00.

menu
menu