13. år i træk med unikt kvalitetsstempel

13. år i træk med unikt kvalitetsstempel

Synoptik i Hvidovre C er igen blevet certificeret for deres synsprøver og kontaktlinseundersøgelser

Når du får undersøgt dine øjne for eventuelle synsproblemer hos Synoptik i Hvidovre C i Hvidovre, har du garanti for, at synsprøven eller kontaktlinsetjekket er certificeret. Det vil sige, at du er sikker på det samme høje faglige niveau hver gang.

Hvert år bliver samtlige godt 300 optikere hos Synoptik i Danmark systematisk tjekket af uafhængige auditører, mens de udfører synsprøver og kontaktlinseundersøgelser. Certificeringen er med til at sikre, at procedurerne følges, og at kvaliteten er i orden. I år er det for 13. år i træk lykkedes alle Synoptiks 102 butikker at få kvalitets-certifikatet af Dansk Standard.

I Sverige er der nationale standarder for, hvad en synsprøve skal omfatte. Det sikrer en ensartet kvalitet hos alle optikere. Den ordning har vi ikke i Danmark.

- For at sikre en ensartet og høj kvalitet er Synoptik gået forrest og har stillet ens krav til alle vores butikker. Vi kan med ro i sindet sige, at vi har en unik kvalitetssikring. Så en synsprøve eller et kontaktlinsetjek hos Synoptik lever op til en ensartet, høj standard, siger Annette Slyngborg, der er klinisk fagspecialist hos Synoptik.

En høj kvalitet

Synoptik er den eneste danske optikerkæde, som certificeres af en uvildig kvalitetssikringsinstans, og det er de blevet siden 2007. Certificering foregår ved, at auditører overværer en eller flere synsprøver eller kontaktlinsetjek i hver butik og sikrer, at alt foretages efter reglerne. Til synsprøven bliver kundernes øjne tjekket for blandt andet synsfejl, bygningsfejl, læseevne og samsyn.

Certificeringen af Synoptiks synsprøver og kontaktlinseundersøgelser er med til at sikre, at alle procedurer for undersøgelserne overholdes. Det giver de mest optimale betingelser for, at kunderne får den samme, grundige undersøgelse i alle butikker.

menu
menu