178 forestillinger set af næsten 9.000

178 forestillinger set af næsten 9.000

Flot sæson på Teater Vestvolden

Hele Hvidovres teater har optalt billetterne for den forgangne sæson 19/20, hvor der igen har været masser af gæster og høj aktivitet på byens teater til trods for, at teatret lå stille under Covid-19-nedlukningen.

Teater Vestvolden opførte i den forgangne sæson 178 forestillinger og arrangementer, som blev set af omkring 9.000 publikummer fordelt på teatrets forskellige scener, hvor det samlede publikumsantal varierer. Samlet lå den gennemsnitlige belægningsprocent på 83 procent. Teatrets billetsalg havde udsigt til at passere over 10.000 solgte billetter før corona-krisen.

Succes som familiens teater

Teaterchef Stephan Pollner glæder sig over endnu en sæson med et stort antal publikummer.

– Vi havde udsigt til et år med mere end 10.000 gæster, inden krisen ramte landet, men vi er glade for, at vi nåede at afvikle så stor en del af teatersæsonen, at vi stadig opnået at få besøg af flere tusind børn og unge og deres voksne,” siger Stephan Pollner.

Teater for børn og unge

Fordelingen af publikum viser, at sæsonens andel af børn og unge udgjorde 6078 billetter, hvilket betyder, at over halvdelen af teatrets publikum består af børn og unge.

– Det er min oplevelse, at publikum har fået øjnene op for, at Teater Vestvolden er familiens teater med forestillinger, der kan ses sammen på tværs af generationer, siger Stephan Pollner og fremhæver, at Teater Vestvolden har droslet ned for turnéaktiviteten rundt i landet for at fokusere på flere forestillinger stationært i Hvidovre.

Gensyn med Hvidovre Teaterfestival

Det var blandt andet de to egenproducerede forestillinger Kattejammer rock og Tigerspor, der trak publikum i teatret, ligesom stand-up-showet Open Mic er blevet en eviggrøn publikumsdarling. Hvidovre Teaterfestival havde udsigt til at blive et tilløbsstykke med tolv udvalgte forestillinger for børn og unge, men måtte desværre aflyses på grund af myndighedernes nedlukning.

Heldigvis har arrangørerne bag festivalen, som ud over Teater Vestvolden tæller Kultur & Fritid i Hvidovre Kommune og Hvidovre Bibliotekerne, allerede offentliggjort, at festivalen vender tilbage i maj 2021.

Forestillingen Tigerspor var en af årets store successer på Vestvolden.

Forestillingen Tigerspor var en af årets store successer på Vestvolden.

menu
menu