20-årige Mikkel vendte hjem til HIF med to mål

20-årige Mikkel vendte hjem til HIF med to mål

FODBOLD: En tidligere akademispiller fra HIFs ungdomshold, Mikkel Brydensholt Michelsen, viste sig frem og scorede to mål, da Hvidovres divisionshold tirsdag aften spillede en ekstra træningskamp og vandt 4-1 over FA 2000 fra 2. division.

Selvom vi kun skriver start februar står sæsonen i 1. division for døren, og i Hvidovre arbejder man på at få en slagkraftigt hold på benene når turneringen fløjtes i gang i Silkeborg. Derfor havde man arengeret en ekstra træningskamp tirsdag aften mod FA 2000, så flere af de spillere, der er på vej tilbage fra skader, kunne få noget kamptræning.

Det var tydeligt at der var forskel på de to hold på alle paramenter. Ganske som man så det i forrige weekends kamp mod Holbæk, sad HIF solidt på spillet og efter 8 minutter åbnede HIF målkontoen, da nytikomne Nicklas Halse spillede en god bold op på Marcus Lindberg, der fik lagt den af til Tobias Thomsen, de to spillede et-to og så kunne Marcus Lindberg sparke bolden i mål til 1-0.

Gæsterne havde som sagt ikke meget at skyde med. Alligevel kom der kort efter en udligning på en omstilling efter et Hvidovre hjørnespark, hvor gæsterne lidt for let løb ned og fik sparket bolden forbi Filip Djukic i Hvidovre-målet til 1-1.

Det var gæsternes eneste afslutning i 1. halvleg, så det var derfor ikke ufortjent at HIF kunne gå til pausen med en føring. Her var Halse gået med frem og fandt den tilbagevendte Kim Aabech, som sendte bolden videre med hælen til Tobias Thomsen, der igen spillede Halse i et godt løb ind i feltet, hvilket gav midtbanemanden et frit skud og gjorde det let til 2-1.

Unge spillere ind

I 2. halvleg blev der løbende skiftet en del på Hvidovres hold, der bragte flere af de unge på banen. Ind kom 20 årige Mikkel Brydensholt Michelsen, der for tre år siden forlod Hvidovres akademi til fordel fra OB og har siden været forbi Dalum og hvor det bl.a. blev til Superliga Debut i sommers mod SIlkeborg.

Unge Michelsen fik en drømmestart, da han kort efter sin indskiftning, fulgte op på en afslutning fra Tobias Thomsen, og kunne sparke returbolden fra keeperen i mål til 3-1.

FA 2000 fik mod slutning lidt flere tilløb til en afslutning, dog uden af det lykkedes at passere Djukic. I stedet blev det 4-1, og igen var det unge Mikkel Brydensholt Michelsen og Tobias Thomsen der fik tilspillet sig en chance, da Thomsen fra venstrekanten var trukket ind i banen og spillede en flot dybdebold til Brydensholt Michelsen, der flot fik gledet sig igennem gæsternes forsvarslinje, og sendte en god afslutning op i nettaget.

Hvidovre kunne, udover Aabechs tilbagekomst, glæde sig over af Daniel Stenderup fik sin første kamp siden han udgik i pokalkampen mod FC Nordsjælland. Generelprøven for HIF bliver spillet lørdag mod AB .  ka-ma

menu
menu