30 år i bestyrelsen

30 år i bestyrelsen

Når Hvidovre Teaterforening på lørdag den 13. oktober fejre 50 års jubilæum, er der også grund til at hylde Niels Jensen-Storch, der har været 30 år i Hvidovre Teaterforening bestyrelses, - tænk er der gået så mange år.

Niels har været og er en god motor for foreningen, og har i øvrigt også været aktiv i Hvidovre Teater under Sejer Andersen, - det lokale teater som desværre måtte lukke i år 2000.

Niels har mange gøremål i foreningen, bl.a. Malmø-ture til opera med bus, hvor det er nogle fantastiske oplevelser publikum får.

Niels er også med på seminar, når foreningen skal købe nye forestillinger til en ny sæson; - det foregår forskellige steder i Jylland og er over tre dage. Også her udfører Niels et stort stykke arbejde, så vi kan vælge de rigtige stykker.

Niels bruger sin fritiden til bl.a. gymnastik, badminton, udlandsrejser med Bente, og i sin båd. De har været på mange sejlture rundt i danske farvande, men det er lidt sparsomt, hvor han sejler hen i dag.

Kære Niels! Du skal have et kæmpe stort tillykke med dit 30 års jubilæum, som vi glæder os at fejre med dig, samme dag som Hvidovre Teaterforening kan fejre 50 års jubilæum.

Så kom og hils på Niels den 13. oktober kl. 14.30 i Kometen.

Mange kærlige hilsner fra bestyrelsen

Anitta

menu
menu