39 FDF’ere fra Hvidovre med i landsdækkende legekonkurrence

39 FDF’ere fra Hvidovre med i landsdækkende legekonkurrence

39 FDF’ere fra Hvidovre var med, da FDF’s store konkurrence, Væbnermesterskabet, løb af stablen. Her var 1500 børn og unge fra hele landet samlet for at konkurrere og dyste i leg og klassiske FDF-discipliner

- Det er fantastisk at opleve så meget sammen med sine venner - og få nye venner undervejs.

Sådan fortæller 14-årige Tanja Nielsen fra FDF Hvidovre, der sammen med de andre børn og unge fra kredsen har brugt Kristi Himmelfartsferien på at dyste i leg og klassiske FDF-discipliner som en del af FDFs store Væbnermesterskab. Hele 1500 børn og unge har deltaget i konkurrencen, som har budt på 45 forskellige poster fordelt over hele hovedstadsområdet. Udfordringerne bød blandt andet på en hjemmebygget kano-rutsjebane, samarbejdsøvelser i trætoppe og klodsmajor med lange arme

- Noget af det bedste er ved at være med er at mærke det sammenhold, der opstår mellem kredse, når man er så mange samlet om det samme, siger Tanja.

Væbnermesterskabet er en dyst i leg og klassiske FDF-discipliner for børn og unge i alderen 11 til 18 år - og deres ledere. Konkurrencen strækker sig over hele fem måneder: Først med online opgaver, patruljerne løser hjemme i kredsen, og som siden kulminerer med finalen i Kristi Himmelfartsferien.

Børnene og de unge har i fællesskab med deres ledere løst de forskellige udfordringer - og de måtte kun komme rundt mellem opgaverne ved at tage S-tog, bus og metro.

FDF'ere

FDF'ere

menu
menu