4-0 sejr gav optimisme

4-0 sejr gav optimisme

Klassespil af Hvidovres 1. divisionshold, der slog Næstved 4-0-

FODBOLD: Hvidovrespillerne har hængt lidt med klarinetten, efter de to første testkampe. Derfor blev der nok blæst en god portion mere optimisme ind i truppen efter lørdagens flotte kamp og 4-0 sejr over Næstved, - p.t. et af topholdene i 1 division.

Spillet og holdets formåenhed var undergået en forvandling, flere klasser bedre. Der blev arbejdet godt over hele linjen. Den bageste midterakse med Malte Killerich og Mike Mortensen virkede utrolig solid, de to unge backer Magnus Koch og Louie var påpasselige og gik godt med i opbygningen, og på midtbanen sprudlede den unge HIF’er Adil Guendouri rigtig lovende sammen med rutinerende Christopher Østberg. Og helt fremme var Nicolaj Agger i målhumør med to scoringer, ligesom Frederik Emil Andersen, Stefan Nygaard og Lazarevic gjorde det godt i det offensive.

HIF kom foran 1-0 i 1 halvleg på et flot hovedstød af Killerich efter en perfekt frisparksbold fra Frederik Emil Andersen, og Agger sørgede for de to næste scoringer i 2 halvleg, hvorefter nytilkomne Jeffrey Ofori sluttede til 4-0.

Der var igen flere udskiftninger i løbet af kampen, hvor bl.a. Frederik Jørgensen og Lasse Brandt Hansen kom ind og styrkede holdet i angreb og på midten. Kim Aabech var ude på en lettere skade. mads-

menu
menu