40 år med fuld musik og god mad

40 år med fuld musik og god mad

Scandic Hotel på Kettevej fejrede i lørdags 40 års jubilæum, og det blev gjort med fuld musik. Hvidovre Musikskole underholdt og der var madpriser som for 40 år siden. Hovedretten til kun kr. 26,50 tiltrak rigtig mange borgere, så der var udsolgt fra kl. 12.00 til 20.00 med over 550 spisende gæster.

- Det var på alle måder en rigtig god dag og aften, og jeg er dybt taknemmelig for den opbakning arrangementet har fået i Hvidovre, siger hotelchef Anne Nielsen.

- Per Engholm og den lokale Hvidovre Musikskole har været helt fantastiske, - de sagde ja til opgaven uden at tøve et sekund. De tre bands var dybt professionelle og bidrog stort til den gode stemning i huset. Og Bo Fuglsang var det perfekte indslag under middagen kl. 18.30, hvor han bl.a. gik rundt og underholdt i restauranten og loungen. Jeg skylder virkelig en stor tak til Ole Mik og Hvidovre Avis for al deres hjælp undervejs i planlægningen.

- Vi var lidt uheldige med vejret, hvilket betød at hoppeborgene til tider var lukket, men børn er heldigvis ikke sådan at slå ud, og så snart regnen var ophørt var de ude igen.

Fun facts:

Der blev serveret 120 kg kød, 100 kg pommes frites og 80 liter bearnaise.

- Vi har haft besøg af 555 gæster + vores hotelgæster. Det var en fantastisk dag - og i dag har jeg VIRKELIG ømme fødder, - og det har hele personalet også, siger en glad, men træt Scandic-chef Anne Nielsen.

Mange borgere havde booket bord på jubilæumsdagen, hvor man kunne få en hovedret til kun kr. 26,50.

Mange borgere havde booket bord på jubilæumsdagen, hvor man kunne få en hovedret til kun kr. 26,50.

menu
menu