40 år med hotel i Hvidovre

40 år med hotel i Hvidovre

Det var den hedengangne hotelkæde, Esso Motor Hotel, der i 1979 åbnede hotel i Hvidovre, det der senere blev kendt som Scandic Hvidovre på Kettevej

Den 17. august 1978 startede jordarbejdet til Hotel Esso Motor på Avedøre Havnevej. Det skulle blive til det første hotel i Hvidovre - syv etager med 150 værelser.

Hotellet på Kettevej 4 stod færdigt til indvielse 15. juni 1979 - af daværende borgmester Inge Larsen. Esso Motor Hotel blev sidenhen til Scandic. Hotellet har således været en del af Hvidovre i 40 år.

Scandic Hvidovre er i dag forvandlet til et stort hotel med eksklusive møde- og konferencefaciliteter. Satsning på høj kvalitet holdes i hævd, både når det gælder indretning og restauranten, men selvfølgelig også når det gælder gæstebetjeningen. Hotellet har i dag 207 samt konference- og banketfaciliteter med plads til i alt ca. 500 personer, som gør hotellet til et af Scandic Danmarks største F&B hoteller. Desuden har hotellet et velindrettet fitnessrum, og en swimmingpool, som gæsterne frit kan benytte. Dertil tilbyder hotellet udendørsservering i sommersæsonen.

- 40 års jubilæet skal fejres ved at hylde byen og byens borgere, der alle årene har været afgørende for hotellet og vores berettigelse som byens hotel siger Anne Nielsen, hoteldirektør på Scandic Hvidovre.

- Vi vil gerne invitere jer alle til at komme til Scandic Hvidovre lørdag den 15. juni og nyde en festlig dag med lokale indslag fra Hvidovre Musikskole, hoppeborge og ikke mindst lækker mad. Vi gentager nemlig åbningstilbuddet fra 1979: Angus roast, pommes frites, bearnaise og salatbar til kr. 26,50.

- Vi åbner restauranten kl. 12, og glæder os til at byde jer på lækker mad, god underholdning og hyggelig stemning frem til kl. 22. Tidsbestilling er nødvendig på tlf. 36 86 04 00, og der er faste tider. Der kan bestilles bord til kl. 12, 14, 16, 18 og 20 og man har bordet i 1 3/4 timer. Drikkevarer er til normale 2019 priser.

Hvis man spiser i restauranten den 15. juni, er man ydermere med i lodtrækningen om at vinde et weekend ophold for to personer på hotellet , (værdi 2.650).

Underholdningsprogrammet for dagen

Festen åbner kl. 12.00, hvor hoppeborgene står klar til store og små børn. Derefter er der koncert med Keld Kaiser med "Rocket Science" - der er rockmusik med guitar soloer og vokalist.

Kl. 13.30 er der koncert med Martin Ollivierre med "Croque Monsieur" og kl. 15.00 er der jazzkoncert med Djaki al Biba.

Kl. 18.30 kommer den verdensberømte trompetist Bo Fuglsang og spiller solostykke. Bo kommer oprindeligt fra Hvidovre og har spillet i London Symphony og været solist i Japan.

Scandic Hotel

Scandic Hotel

Hoteldirektør Anne Nielsen

Hoteldirektør Anne Nielsen

Scandic

Scandic

menu
menu