40 medarbejdere afskediget hos politi

40 medarbejdere afskediget hos politi

Politidirektør Kim Christiansen siger, at afskedigelser vil få mindst mulig betydning for borgerne

Et underskud på 14 mio. kr. hos Københavns Vestegns Politi får konsekvenser for en stor gruppe medarbejdere.

Sådan lyder det fra politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi.

- Den økonomiske situation i Københavns Vestegns Politi gør, at vi forleden desværre måtte indstille knap 40 civilt ansatte medarbejdere til afskedigelse, udtaler politidirektøren i en skriftlig kommentar.

Han uddyber, at politiet de senere år har fået en tilgang af flere politifolk til Københavns Vestegns Politi, og at det betyder, at der er for mange civilt ansatte medarbejdere i forhold til kredsens økonomiske ramme.

- Dette skyldes en mangelfuld styring, for i takt med tilgangen af politifolk burde der løbende være sket en tilsvarende reduktion i antallet af civilt ansatte medarbejdere, lyder det fra Kim Christiansen.

Mindst mulig betydning

Politidirektøren understreger, at der ikke skal afskediges politifolk.

- Det ligger mig meget på sinde, at vi skal være en god og veldreven politikreds. Vi er til for borgerne - og det skal være trygt og godt at bo, leve og færdes på Vestegnen. Derfor vil vi også have som prioritet, at afskedigelserne sker på en sådan måde, at det får mindst mulig betydning for borgerne. Vi vil derfor i den kommende tid skulle se på, hvordan vi fremadrettet bedst muligt løser opgaverne med færre civile ressourcer, slutter politidirektør Kim Christiansen.

red

menu
menu