50 år i dag, og stadig klar til firmaudvikling

50 år i dag, og stadig klar til firmaudvikling

I dag, tirsdag den 28 maj runder en kendt og utroligt aktiv Hvidovreborger, Uno Apold, det ”skarpe hjørne” og fylder 50 år.

Uno Apold har boet i Hvidovre helt fra barnsben. Han er søn af malermester Uggi Bendtsen og frue, men gik en helt anden vej, da han startede anlægsgartnerfirmaet “Grøn Entreprise A/S”, der i årenes løb er blevet udviklet til en virkelig slagkraftig virksomhed med såvel en grøn afdeling, anlægsafdeling, kloakafdeling og entreprenørafdeling. Firmaet der nu har til huse på Strandskadevej 9 i Hvidovre, har i dag to ejere, foruden Uno Apold er det kompagnonen Lars Hejgaard.

“Grøn Entreprise” og Uno Apold, har i årenes løb modtaget mange hæderspriser. I 1999 var han initiativtager til Danmarks første biologiske havecenter “Kelleris”, i 2005 modtog firmaet “Hvidovre Kommunes Miljøpris”, og så sent som her i januar 2019 blev de hædret med Hvidovre Kommunes “Nytårsraket” ved nytårskuren på rådhuset, bl.a. fordi firmaet gør et stort arbejde for at udbrede kendskabet til erhvervsuddannelser blandt de unge.

50 års fødselaren Uno Apold, er også kendt inden for idrætten, bl.a. som tidl. divisionsspiller og træner i Hvidovre Fodbold, senere i Avedøre IF, og cheftræner på FC Nordsjællands akademi for U18-pigerne. Foruden sit virke i firmaet har han givet sig tid til at få en A-licens træneruddannelse.

Der er åbent hus og reception hos fødselaren på firmaadressen “Grøn Entreprise A/S” på Strandskadevej 9, i dag tirsdag den 28. maj fra kl. 10.00 til 14.00.

Uno Apold

Uno Apold

menu
menu