50 år som journalistisk vagthund i Hvidovre

50 år som journalistisk vagthund i Hvidovre

Hvidovre Avis’ chefredaktør Niels Erik Madsen fortæller om sit liv og en lang historie i Hvidovre den 6. november

Det er lykkedes Hvidovre Lokalhistoriske Selskab (HLS) at overtale chefredaktøren på Hvidovre Avis, Niels Erik Madsen (mads/nem) til at bruge et par aftentimer på at fortælle om minder fra mere end 80 år i Hvidovre, deraf næsten 60 som journalist, hvoraf de 50 som redaktør på Hvidovre Avis.

Niels Erik Madsen har bl.a. fulgt fodbolden i Hvidovre meget tæt, både som journalist, aktiv deltager i ledelsesarbejdet og formand for prof.afdelingen guldårene og EropaCupèn.

De Storkøbenhavnske Lokalaviser har nydt godt af hans formandskab i mere end 25 år.

Fra barnsben boede han i Risbjerggård-området, og der vil blive fortalt om alle oplevelserne på arealerne hvor det nuværende rådhus ligger.

- Listen er næsten uendelig, og spændende bliver det helt sikkert, udtaler HLS formand Anders Aalund. - Det spændende lokalspækkede foredrag foregår på Risbjerggård på næste onsdag den 6. november kl. 19.00 til ca. 21.00.

Tilmelding til Forstadsmuseet på telefon 36 49 00 30 eller mail forstadsmuseet@forstadsmuseet.dk. Pris for ikke medlemmer er 25 kr. For alle deltagere gælder, at kaffe/te og kage kan købes for 20 kr.

Niels Erik Madsen ca 1995

Niels Erik Madsen ca 1995

menu
menu